Ett litet beslut:

Solen skiner. Fint.
Har bestämt mig för att köpa en iPod, den billigaste lilla gröna. Utan namn. Det är ett litet beslut, som ändå behöver tuggas på.
Avslutningssången till Gestaltfortbildningen som tar slut nästa vecka, blev klar idag. Roligt med samarbete och kul text.
Men varför är jag så avundsjuk på de som sökt in till gestaltterapeututbildningen? Det riktigt värker i mig av avund! Det känns värre och värre. Jag vill också!!! Fast jag vet att det inte passar sig just nu i mitt liv och jag har heller inga pengar till den. Kanske sen. Eller aldrig?
Jag vill inte släppa taget till gestaltvärlden, för där hör jag hemma. Jag får fundera på hur jag kan gå vidare. Mer än så kan jag inte bestämma idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.