Möblera om.

beskrivning
När jag var ung, möblerade jag om både nu och då. Men sedan många år tillbaka vill jag ha saker på sina fasta platser. Det kan jag ju undra över… Är minnet inte vad det var? Är mitt behov av förändring inte lika stort? Är det en trygghet att hålla sig till det som är likadant? Antagligen svarar jag ja på alla tre frågorna.
Men plötsligt är det som om det som var, inte passar längre. Nu vill jag flytta om. Soffan åker till andra sidan i vardagsrummet. Fåtölj och litet bord flyttar till soffans gamla plats. Bordet i sovrummet åker ut. Vart? Det vet jag inte än. Lilla avlastningsbordet i köket flyttar tillbaka till sin gamla plats. Plasten som suttit för i badrumsfönstret skrapar jag bort i det översta delen av fönstret som en början. Vad vill jag göra med blåa byrån Granås? Den skulle ha varit antikvit…

Tänk om jag skulle sälja den och köpa en annan byrå? Hm… Vad vill jag? Vad behöver jag?
Förändringar ligger i luften… Undrar vad det blir för förändringar härnäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.