Och så var det vinter….

beskrivning

Promenerade ner till kiosken i snö och halka, ingen sandning på vägarna här inte! Köpte veckotidningen och glass. Ingen risk att den skulle smälta på vägen tillbaka. Solen hade precis gått ner och färgade himlen och vattnet rosa.

beskrivning

Och månen steg upp över bergen. Jag älskar månen. Undrar vad den står för, för mig. En del av nattens mysterier…

beskrivning

Och efter en härlig fredagsdans tillsammans med Mamma Mia-låtarna från filmen, värmer nu brasan gott till den stilla musiken från Inre harmoni. Inte för att jag når in dit helt. Saknar också. Men jag har det jag har och är tacksam för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.