Min kära, jobbiga blogg.

Jag älskar att skriva. Jag har fått höra sedan jag gick på gymnasiet, att jag skriver bra. Jag vill tro på det. Och om jag inte skriver på ett tag, känns det som jag har mist något, kontakten med mitt skrivande jag, mitt inres spegling.
Jag är inte bara i mina roller som barn, mamma, vän, lärare, sångare, gestaltterapeut osv. Jag är också Dana, jag som skriver.

Jag har bloggat i mer än åtta år. Det är lång tid och många blogginlägg. Ibland har jag glömt bort vad jag skrivit och kan nöjd återupptäcka det och tänka: ”Va! Har jag skrivit det här?” Och ibland tänker jag: ”Hur kunde jag skriva så där?” Men det var ju så då, i den stunden.
Oftast är det en mening med att skriva. Jag får syn på något medan jag skriver. Och ibland är jag som blind för det jag skriver. Och faktiskt, ibland skriver jag något riktigt bra. Jag skapar något som ger mig en enorm glädje.

beskrivning

Jag är här på min hemsida, jämfört med andra, öppen med vissa delar av mig själv. Och jämfört åter med andra, är jag inte det. Jag vill tro att jag är mer än det jag skriver här. Kom ihåg det!
Och tyvärr glömmer jag bort det själv emellanåt och lever ut någon sida av mig som inte har fått plats i mitt vardagsliv ute i världen. Då har jag gjort fel. Det vill jag be om ursäkt för. Jag har skrivit av mig och sedan gått vidare här och inte tänkt på att det jag skriver här når ut till en offentlighet. Fast jag ju vet det egentligen. Och jag har tänkt att jag skriver för vänner. Så är det inte, har jag nu smärtsamt fått erfara. Den som vill, kan läsa det jag skrivit och tja, ta det som bevis för att jag är någonting som jag kanske inte är. Vad vet jag?

Nå, nu är hemsidan och bloggen tillbaka i världen. Fantastiskt att kunna nå ut med den så här. Gullefjun och mina vänner är glada också. Det är bättre att vara glad för att jag skriver, än att jag slutar skriva. Så är det med det!

Kom gärna med synpunkter direkt till mig. Jag gillar yttrandefrihet och tyckandefrihet och kontakt. Att prata bakom ryggen om någon är dåligt, men mänskligt. Alla kan göra fel.
Där slutar jag för i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.