Jag ska till Skagen!

NU är allt ordnat för min påsktur till Skagen. Jag bara längtar dit! Jag ska bo hos Vibeke en natt och sen i kyrkan. Det blir bra. Med Vibeke kan jag prata min danska så mycket jag vill. Hon är rar. I kyrkan blir det inte något dansksnack, men mer av gemenskap, gudstjänster och tv-tittande. Och så vara i den nordjylländska naturen, sanden, klitterna, havet, gå och cykla i solen, om nu inte molnen skymmer då. Hoppas jag får plats med cykeln i bilen, det ser inte särskilt lovande ut. Kanske måste jag ta av båda däcken… hm…krångligt!
Fredag kväll ska jag till en vän på middag. På lördag får jag promenad- och kaffebesök. Ska baka en lingonkaka. På söndag tänkte jag tvätta bilen hos brorsan. Hoppas det är lite varmare då. Nästa vecka är det gestaltkurs. Sedan två dagar på jobbet med att besöka barn ute på olika förskolor. Det blir lite annorlunda och spännande. Påsklovet kommer direkt på det. Jag har knappt jobbat sedan sportlovet och ska redan få lov igen. Lyxigt!
Det är bra att ha lite planer. I alla fall för de närmaste veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.