Härlig är solen! Härlig är Guds himmel!

vägen till affären
Det är strålande sol och lagom kallt, ca -4 grader. Jag har gått ner till affären och mötte Påsmannen på vägen. Han tiggde två kronor och fick fem. Han sa att två kronor var snittet av det han fick av folk här. Jag har pratat med en kvinna som är gift med en rörmokare. Kanske kan han vara en hjälpare, som lättar på min läckande-rör-ångest. På hemvägen pratade jag med en man som låg och njöt på en vilstol i solen. Jag gick genast hem och satte mig i solen med te och tidning och njöt. Å, så härligt!

2 svar på ”Härlig är solen! Härlig är Guds himmel!

  1. Hej Dana

    Vilket otroligt fint väder du har. Tur för dig att du inte åkte upp i början av veckan som vi gjorde. Vi hade låg molnbas hela tiden.
    Njut nu och samla krafter i Norrlandsluften. Läckande vatten är aldrig bra men det finns hjälp mot det.
    Ses snart AK

  2. Hej AK!
    Ja visst är det fint! Precis vad jag behöver. Och en rörmokare kommer imorgon och tittar på rören. Skönt med en by med hjälpsamma människor. Har hittat fuktskada i sovrummet nyss. Det händer nytt hela tiden här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.