Deklarationen klar, äntligen!

Aaaaaaah! Äntligen är deklarationen inskickad! Inte för att jag förstår hur det gick till och vad siffrorna betyder där de hamnade. Tack och lov, säger jag bara till Skatteverkets förenklade bokföringsprogram. Därifrån hämtades sedan siffrorna och landade på rätt plats i näringsdeklarationen. Och momsdeklarationen som jag svettats många timmar över, fick jag hjälp med på telefon, av en snäll kvinna på Skatteverket. Tusen tack för hjälpen, såger jag bara. Och jag behövde inte laga middag till er heller.
Så nu när jag kan andas ut, vad fyller då mitt liv? Ont i benet. Aj! Läkarbesök inbokat. Antagligen trokanteriten som spökar igen. ”Nu vill jag ha medicin, medicin, medicin meddetsamma… ” sjöng Thore S. Och nu jag med.
Jag har gjort nya färgglada reklamaffischer för att söka fler klienter. De ska sättas upp och spridas. Jag sätter in en ny annons i lokaltidningen med. Även om våren är här och snart sommaren, kan det vara bra att synas utåt. Jag tycker att varenda dag utan terapier är förspillda dagar. Tänk att det är så viktigt för mig! Jag trodde inte det skulle kännas så meningsfullt som det gör. Och jag vet att jag är duktig och klarar det ganska bra, på det hela taget. Jag behöver bara massor av timmar, innan jag går upp till examen. Ju fler, desto bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.