Skolinspektion.

Det är dags att komma iväg till jobbet igen och jag hoppas att hostan avtar mer och mer nu. Jag längtar jämt och ständigt efter vardagen i skolan, dagarna som bara går och går i en ständig ström, som det var mer av förr. Men jag inser att den tiden är förbi.
Numera är skolan i en ständig ström av förändring och varje gång jag har tagit ett kliv upp ur floden, är det svårare att komme dit igen. Så håll tummarna nu att jag kan kliva ner, utan att trampa fel och plumsa i. Jag satsar på att flyta med… det får räcka med den ambitionen.
Skolinspektionen kommer på besök nu i två dagar. Mina kollegor har förberett sig, medan jag varit sjuk och i Danmark. Hoppas det blir bra och en spännande upplevelse för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.