Familjekonstellationer.

Ingen längre sovmorgon här inte! Jag ska iväg på Familjekonstellationer inne i stan idag. Jag går på sånt då och då. Ibland ställer jag upp en egen konstellation om ett dilemma jag har, ibland är jag med i andras konstellationer. Det brukar alltid vara spännande att följa ett förlopp. Och takten är långsam. Inget snabbt klipp hit eller dit. Ingen vet vägen. LIvet är komplicerat, inget tvivel om den saken. Och alla har en grundläggande känsla för att förnimma något av det som var, är, har skett och sker. Det känns som magi emellanåt.
Får se hur dagen avlöper. I kväll är jag hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.