Snö i tallarna!

Vackert vitt är det på tallarna utanför mitt fönster. Mycket snö är det som tynger ner grenarna. Hoppas de håller. Jag har varit i stan och suttit på Medelhavsmuseets café hela eftermiddagen. Det var trevligt. Jag babblade på. Jag inser att jag inte pratar så ofta med andra. Idag har jag tankar om att bete sig värdigt eller inte. Ibland, det är bara att inse, beter jag mig på ett sätt som jag faktiskt inte vill vara på, utan värdighet, jag är då inte särskilt stolt över mig själv i en viss situation. Och det handlar inte om vad jag är i andras ögon, utan i mina egna. Självinsikten. Frågan nu är vad jag gör med det här. Jag får väl upptäcka polariteterna i detta enligt gestaltpsykologin. Vandra emellan. Utforska värdigheten och dess motpol mer.
snö i tallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.