Grön, grann gran!

beskrivning Granen står så grön och grann i stugan… Kunde inte låta bli att ha gran, även om jag bara kommer se den en vecka. Granar är magiska till jul. Jag blir varm och stilla.
Nu har jag jullov. Lov från skolan i alla fall. Inte än lov från alla viktiga åtaganden som bara måste göras. Jag ska göra en ny sov- och andningskontroll i natt. På med en massa mätapparater; runt handleden, på halsen, på bröstet, på två av fingrarna. Och så på med andningsmasken dessutom. Inte blir det så mycket sova av i natt. Men skönt att bli kontrollerad och genomgången. Tanten börjar bli gammal!
Och i morgon ska bilen få nya bromsar i bak med, plus ok, som är dåliga. Bilen börjar också bli gammal.
Vad kul det är med julkort som börjar komma i brevlådan! Dags att skriva mina! Jag är lite sent ute. Men hej, vaddå, bättre sent än aldrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.