Och nu är väntan slut.

Jag öppnade paketet nyss och det var en fin…… telåda! TEA TIME! Den kommer jag använda helt klart. Jag är ju en stadig, ständig tedrickare. Tack raringar!

Vintern är på väg. Tur att vinterdäcken sitter på nu. Och sommardäcken ligger i bilen i väntan på att komma in i källarförrådet. Jag måste byta bromsar och bromsbelägg innan jag åker norrut. Som bilen mår, mår jag. Jag är nog inte helt fräsch, oklippt och grå. Och jag kan slira lätt om jag inte sänker farten. En ordentlig biltvätt och nya bromsar, betyder…. hm… ja vad? Att jag ska ta hand om mig! Vara ren och fin. Både inuti och utanpå. Och kunna bromsa, stanna upp, när jag behöver. Som nu till exempel. Idag har jag sovmorgon! Och snart är det jullov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.