Vad skulle du ha gjort? Hur gjorde jag?

Tänk dig scenen:
Du kommer hem trött efter en superlång arbetsdag. Du förbereder mys-te med scones. Du lägger dig i varmt skumbad. Katten jamar. Instängd? Instängd!
Vad gör du då?
1: Tänker ”knaskatt”, går upp, blöter ner hela hallen, öppnar klädkammaren, klafsar tillbaka till badet och badar färdigt i lugn och ro den här gången.
X: Du struntar i att katten jamar och krafsar på dörren och vill ut. Du ligger kvar i badet och löser ett sudoku. Du är nummer ett och katten nummer två. Så är det bara!
3: Du känner absolut ingen vila i badet, tar handduken och går upp och släpper ut katten, struntar i badet, suckar; nå, du ska ju ändå mysa med te och scones.

Ja, vad skulle du ha gjort? Och hur gjorde jag? Gissa på du bara!

3 svar på ”Vad skulle du ha gjort? Hur gjorde jag?

 1. Lätt som en plätt!
  Eftersom du var trött efter dagen orkade du inte plaska tillbaka till badet igen. X är inte att tänka på, då skulle du bara bli hispig, ju.

 2. Så här svarade kära vänner på facebook:
  A: „1?
  B: Skit i katten!! Njut av ditt bad 🙂
  C: „1- Badvattnet håller ju värmen ett tag, och det är ju så j-a kallt nu. Och låter du kissen vara instängd så kissar han garanterat på ullkoftorna 😉
  D: 1? Hoppas jag.
  E: 1 tror jag.
  F: Tack för att du inte duschade den lilla kissekatten!:D
  G: Jag tror att du valde alt 1. Det hade jag gjort! Nå berätta! Vad gjorde du?
  H: Om det hade varit jag som låg i badet så blir det nr 1. Jag gissar nr 3 för din del. Vilket pris kan man vinna? Din katt?
  I: Självklart X. En katt är alltid instängd eller utestängd…
  I: Just det, ja, Dana… jag glömde ju gissa vad du skulle ha gjort – blev lite upptagen av mitt eget ställningstagande 🙂 Ja, det är klart att du inte skulle ha lämnat det sköna vattnet obadat…. “Allt eller inget” är ju egentligen det enda val vi har 🙂

  Tack för era svar!

 3. Jag tänkte först: Fasen! Är katten instängd! Nu??? Knaskatt! Typiskt! Ligga kvar i badet var otänkbart och stressande. Jag gick upp och lämnade blöta fotspår efter mig på plastmattan. Lätt att torka upp sen. Ville inte låta den incidenten störa mig. Jag låg och löste ett sudoku i badet sen och mådde finfint!
  Såklart! Och efter badet: te och scones i soffan. Tack för era gissningar. Jag skrattade, särskilt åt tanken på att ge bort kisse som pris. Nej du H! Han är min goskisse. Men jag bjuder gärna er alla på te och scones, för era gissningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.