Gnäll.

Jag behöver gnälla. Var finns det rätta gnällstället? Inte på facebook. Inte här. Inte med vänner. Inte på jobbet.
Jag behöver handledning. Jag behöver måla bakgrunder till zencitat och behöver egentligen bara ta fram grejorna. Jag behöver läsa igenom pappershögen på köksbordet först och det är så himla trist. Jag har ingen energi. Jag är sjuk. Jag hostar. Jag vill sova längre än till kvart över sex en ledig lördag! Och hör sen kisse! Sluta väck mig då! Ja, det lovar han såklart. Jag behöver städa i köket och ta in blommorna från balkongen och riva upp klinkern på hallgolvet och jag orkar inte börja. Jo, köksfönstret är fixat förresten. Och svampen jag plockade förra lördagen, vill inte torka lika bra som den veckan innan.
Och batteriet på telefonen tar slut hela tiden. Jag är så trött på det, att ständigt vakta på den. Och detta datorberoende. Suck! Och inga tv-program som jag vill se just nu. Och när de går, har jag ingen lust att titta. Ont i ryggen. Tandvärk. Hittar inga marimekkoblock någonstans. Längtar efter de fina färgerna blocken har och det goa pappret. Var, var, var kan jag köpa dem?
Ja, gnället kommer ut här i alla fall. Så må det. Jag är också gnällig och frustrerad emellanåt. Irriterad. Ja, till och med arg. Det är det. Jag är arg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.