Anne Linnet

rundetaarn
För en vecka sedan gick jag upp i Rundetårn i Köpenhamn för att lyssna på en av mina favoriter, Anne Linnet. Dagen innan hade jag pratat några ord med henne, helt överraskande och oförberett. Fast jag borde väl ha varit beredd, men ibland är jag bara inte det. Och hon var ju oförberedd med. Jag var vid hennes hus, utanför hennes öppna köksdörr. Hoppsan! Jag var helt omtumlad efteråt och undrade vad jag egentligen sagt och vad hon sagt och hur kontaktlöst det hade känts. Så går jag på hennes julkonsert dagen efter. Och när hon tittar på mig tror jag att hon verkligen ser mig och det vet jag ju att hon inte gör. Men där är den varma känslan jag hade i minnet från en konsert för 15 år sedan. Och på den andra konserten jag gick på, vet jag att hon kände igen mig och nickade till mig. Det var fint. Tur jag gick på båda konserterna. Då hann jag förstå bättre av vad hon sa i sitt mellanprat. Det var mer ös andra kvällen dessutom. Tänk att jag har sett Anne Linnet tre dagar i rad. Häftigt! Här är hon:
Anne Linnet

2 svar på ”Anne Linnet

  1. Och jag har sett alla klipp på You tube! Jag är helt såld!

  2. Då får du väl som nästa steg åka och se henne live. Det vore kanske något? Är man såld, så gör man vad som helst… tro mig, jag vet! Har du sett programmet om henne på internet-tv? Sök på hennes namn här i högermarginalen, så kommer länken dit upp in i ett inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.