Bortglömt. Förträngt.

beskrivning Vad konstigt att en del saker bara kan få ligga och skräpa långa tider utan att något händer. Jag tänker möjligen att jag någongång ska ta rätt på det hela, men rätt gång kommer bara inte. Jag undviker att titta dit till slut. Jag tar absolut inga bilder där, för vad är det att dokumentera, beviset för att jag inte har städat upp ordentligt. Det råkade komma med på ett annat kort dock.
Här är högarna som legat på framsidan ända sedan 2001 ungefär. Ja, det är inte riktigt klokt. Det är resterna av gamla skorstenen, cementrester, gammalt taktegel, träbitar och gatustenar i en enda röra. Från småbitar till stora tegelstenar. Det skulle användas till fyllnadsmassor. Men det blev inte av, så att säga.
Nu har jag fått en konstig energi att ta hand om det hela. Jag har sorterat i högen och till och med fått fram plåtarna som allt låg på med. Oj, vad mycket det är!

beskrivning

Nu ska jag åka några vändor till soptippen med det hela. Bara att lasta in allt i bilen. Nä förresten, inte allt. Det i högen längst bort kan vara bra att ha. Ska ligga sorterat och fint. Fast inte just där. Någon annanstans. Någongång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.