Neeeeeeej!

Jag står inte ut med att se myror. I flera år har jag haft problem med myror i mitt hus i Norrland. Anticimex har kommit varje år och sprutat ute på grunden. Men vad hjälper det? Myrorna är kvar. Förra året hittade jag ett hästmyrebo i en stubbe nära huset. Jag hittade hästmyror utanför huset, på väggen med.
Hur känns det då att igår förmiddag hitta en myra i vardagsrummet? Jag trampade på den och sparade den i en burk. Är det en hästmyra? Och så i går kväll hittar jag ännu en myra, som hade hittat väg ner i kattlådan. Så fick jag två myror i burken.
Nu har jag bara ögon för myror. Att hitta två myror inomhus på samma dag är inget bra tecken. Visst gungar det under plankorna i vardagsrummet? Visst är det ett hästmyrebo där? I fantasin kryllar det av myror i bjälklagret. Inte kul att ha såna fantasier. Men det är dags att skicka in myrorna till Anticimex för artbestämning. Och att ringa Anticimex. Snälla, finns det inte starkare medel att ta till?
Myror ska hålla sig borta från mitt hus. Så är det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.