Viktigt.

Första semesterdagen i Norrland har snart gått. Tänk att jag är ledig! Behöver inte tänka så mycket på morgondagen. Bara lite.
Jag har klippt gräset och känt dofterna från växtligheten. Handlat lite blommor och mat. Funderat på tekniska lösningar med att få in kassettbandsmusik på datorn. Lyckades inte den här gången med mina kassettbandspelare. Hemma har det gått en gång. Jag är lite missnöjd med det faktiskt. Vill kunna hantera teknik och sladdar, men det går visst inte alltid. Och så har jag sovit på soffan hela förmiddagen. Skönt! Tänk om jag kunde greja en hängmatta att sova ute i? Det vore ännu skönare!
Annars tittar jag runt och funderar över vad jag har lust att göra. Lusten är viktig. Att arbeta är viktigt. Att slöa är viktigt. Och att skriva, läsa och äta. Se, där är mina viktigheter. I morgon verkstadsbesök med bilen. Behöver göra veterinärbesök med kisse också. Kanske nästa vecka. Och nu tv: Rosens namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.