Äntligen. Snart.

Äntligen en kväll att stanna uppe i, utan att behöva tänka särskilt mycket på morgondagen. Jag är ledig och fri att göra som jag vill i morgon. Aaaaaahhhh!
Så mycket har hänt de sista tio dagarna. Nu är jag trött, riktigt trött. Behöver dra mig undan och ta tid till mig själv i kontemplation och återhämtning. Men inte än är jag där. Jag ska också städa och tvätta. Diska och packa. Jobba mera i skolan. Gå på möte och arkivera papper. Handla och börja le igen. På tisdag åker jag upp till Norrland. Då börjar sommaren.
Som vanligt är sommaren inte som den brukar. Det är mer regel än undantag att den blir annorlunda. Hoppas den ändå blir lagom vilsam, oavsett vad som händer runtom. Jag vill lukta på blommorna och hugga ner träd, så att solen skiner mer på mig. Jag är trött på skuggan. Trött på kylan. Trött på en hel massa. Snart är det tid att skriva, läsa, vara. Skönt! Snart där. Äntligen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.