Gå på bio!

Ikväll ska jag gå på bio och se en nyare tysk film som heter Emmas glà¼ck. Jag undrar när jag kommer känna mer varaktig glà¼ck? Behövs en nära-dödenupplevelse för att uppskatta livet? Det är kanske det filmen handlar om. Filmen är textad på engelska. Hoppas jag minns tillräckligt av språk så att jag hänger med i handlingen. Egentligen skulle jag och mina barn sett filmen igår, men det stod fel dag på biografens hemsida. Det var ju snopet, men så jag fick en kväll ute med mina barn istället och det är en glà¼ck för mig. Idag kommer inte min dotter med. Hon hade andra lördagsplaner. Undrar vem som tar den tredje biljetten då? Jag tror att jag ska klippa håret idag. Jag ser så sliten ut i spegeln. Undrar om jag ska våga ha lugg igen? Det var tio år sedan sist. Jag ska göra annorlunda har jag bestämt. En ny frisyr vore annorlunda. Att våga ringa upp en ny bekantskap med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.