Nattsömn?

Längtar redan nu efter i morgon, att barfota springa ner till tvn och titta på The Nannie. Vad gör det att jag sett alla avsnitt fram och tillbaka? Slet ikke noe! Jag gillar henne. She was working in a bridal shop in Flushing, Queens, til her boyfriend kicked her out, in one of those qrushing sceens… Vad gör det att det börjar redan 06.40? Det räcker med att gå upp tidigt varannan dag. Och det är mitt eget val. Inte för att jag måste. Det gör skillnad. Fantastiskt att ha lov och vara ledig. Då och då jobbar jag ändå. Precis när jag vill.

Men kära nån vad jag är pratsjuk! Och vill ha en hemsida gjord NU! Har inget tålamod alls. Och kan inte betala något över nätet, för Mac och banken kommer inte överens med elektroniska legitimationen. Jag ville ju slippa ha dosan. Men tyvärr, den behövs och är inte här. Det får väl bli en till natt då, med planering och organisering av hemsidan i drömmarnas värld…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.