Dagen efter.

Dagen efter står halva disken kvar på diskbänken. Men vad gör det? Jag är ledig hela dagen i stort sett, förutom att jag ska planera morgondagen och läsa en massa.
Det var en fin whiskeyfest med fina gäster. Och jag kunde laga mat till alla och vågade tro på mig själv rätt så mycket. Det är mycket värt!
Nu kan jag gå vidare med nya planer, ett viktigt födelsedagsfirande och en danmarksresa stundar. Kan så våren komma med högre temperaturer? Och medan jag funderar på kärlek och mönster i gamla förälskelser, så kunde jag kanske dricka lite Irish Tea och äta resterna av chokladpajen samtidigt. Eller så koncentrerar jag mig på syn- och smaksinnet bara. Det kan räcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.