Helg!

Ny helg! Jag börjar med att somna på soffan….
Behöver städa och putsa fönster. Hoppas det blir varmt nog att öppna fönstren och släppa in ljus och värme. Jag köper vårblommor och tulpaner och längtar nu efter barmark och naturens under. Vintern har varit lång. Och mycket snö finns fortfarande kvar.
Vill spela och sjunga och ta fram gitarren, men hostar för mycket fortfarande. Bäst att vara tyst! Längtar efter att hitta nya låtar att ta upp på min repertoar. Sånt tar tid att utveckla. Har jag tid till det? Vad vill jag göra med tiden jag har? Det är frågan.
Har massor att göra i skolan. Har teaterprojekt igång med Åsneprinsen. Det växer och eleverna har en massa energi och iver att bära det och jag blir alldeles översvämmad av glädje och stolthet att se dem spela sina roller. De tränar till och med tillsammans på rasterna.
Hoppas helgen blir bra och att jag får gjort allt jag vill.
Trevlig helg på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.