Göra klart mina stolar.

Nu har jag äntligen nöje av att titta på mina filmkanaler jag skaffade i julas. Igår såg jag två amerikanska 40-talsfilmer och idag en tecknad Sagan om ringen. Och istället för att bara titta och titta, som jag har så svårt för, renoverar jag mina gamla karmstolar från Gemla.
För en massa år sedan fick jag dessa två stolar som ursprungligen stod på ett hotell, sedan i ett hus där jag var på gestaltkurser. Och så skulle huset säljas och jag fick erbjudandet att få om stolar därifrån. Jag tog två. Jag skulle bara hyfsa dem med ny fyllning och tyg. Jag skaffade allt jag behövde och startade projektet som avstannade rätt så snart. Under alla dessa år har stolarna varit oklädda och avskalade.
Igår satte jag äntligen igång att klippa till tyget och göra klart det mesta. Både slitigt och kul. Kul att se resultat av slitet. Och kul att skapa nytt. Lite är kvar att ordna på ryggstöden. Nu kommer det i alla fall inte dröja över tio år till innan det sista blir klart. Nix, jag är igång med att göra saker klara, en härlig känsla. Härlig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.