Nya steg. Du och jag.

Nu har jag börjat på tredje året av gestaltterapeututbildningen på Nordisk Gestalt Institut.
Nu är det möjligt för mig att gå vidare med att ha egna klienter. Jag får handledning av erfarna gestaltterapeuter med på vägen, det är en grundförutsättning så här under utbildningen. I gengäld betalar du en mindre summa.

Vill du prova på gestaltterapi? Ta tillfället i akt och våga pröva nya vägar. Lär känna dig själv mera.
Vem är du? Vad vill du? Vart är du på väg? Hur blev du den du är?
Vad finns i ditt liv som inte känns färdigt, som kanske ligger och mal.
Vad håller dig kvar i gamla mönster när du egentligen skulle vilja pröva nya saker?
Eller är det annat som du behöver hjälp med?

Eftersom jag har min grund i skolan är du också välkommen att ta kontakt med mig för tal/skolrelaterade ämnen t ex mobbning, selektiv mutism, talsvårigheter, sånt som har funnits eller finns. Eller annat som du varit med om i barndomen eller skolan och som lämnat ohälsosamma spår.

Som klient hos mig får du min uppmärksamhet Här och Nu.
Hör av dig! Mejla eller ring, så berättar jag mer.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.