Har ingen lust!

Jag slutar tidigt på fredagar. Ofta åker jag och handlar då. Nu skulle jag köpa lite saker till jobbet, jag och min kollega ska ha inflyttningsfest på måndag i våra arbetsrum, en liten stund, bara på kul. Jag kommer hem och vill sätta in en bild till bloggen, men nej, det får jag vänta med. Bildinloggningen fungerar visst inte. Så ser jag på tv istället och somnar rätt snart… hm… det är ju också ett sätt att börja helgen på. Tiden känns oändlig och kan räcka till allt va! Och det som finns att göra med tråkiga saker som att gå till pappers- och glasinsamlingen struntar jag blankt i. Inte har jag lust att baka heller. Eller gå ner och laga cykeln. Jag har varken planer eller lust till något alls just nu. Får se om något dyker upp sen.

2 svar på ”Har ingen lust!

  1. Ja det är helt ok att softa på soffan framför tv:n och sova då och då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.