Tid att sova, tid att vakna.

Det är så skönt att gå och lägga sig tidigt. Min säng liksom ropar: ”Kom och lägg dig nu! Här kan du läsa lite innan du somnar. Här är det varmt och skönt under täcket!”  Och extra skönt är det när jag lägger mig nyduschad i nya lakan. Så bra att ha tid att både läsa, dricka te, skriva lite och kolla mejlen, utan brådska. Brådskan kan jag känna om jag lägger mig sent. Då blir jag lite missnöjd med att inte få sova tillräckligt länge. Oftast vaknar jag flera gånger på natten. Då är det också skönt att veta att åh, klockan är bara ett, eller klockan är bara fyra… Då kan jag somna om lätt. Vaknar jag senare kan dagen lika gärna börja. Så tänkte jag aldrig förr. Då¨ville jag sova tills det var dags att gå i stort sett. Nu vill jag ha en lång morgon i sängen med frukost, tänkande och tid att vakna på. Då hinner jag blogga, eller duscha och tvätta håret. Antingen eller. Helst ha två timmar själv, innan jag ska vara på jobbet. Då är det lugnt och skönt.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.