Insnöad.

Vilken märklig, knasig dag. Det känns som en vanlig dag. Ända tills jag går ut och ser all snö.

Jag trodde, som den optimist jag är, att jag nog skulle kunna ta mig till stan med pendeltåget på eftermiddagen i alla fall. Icke! Det var fortfarande oplogat ute vid 14-tiden. Att pulsa i snön är jobbigt. Jag vände och gick hem. Verkligen insnöad! Får se om jag kan ta mig till affären senare.
Parkeringen blev plogad vid 12-tiden. Men vad hjälper det mig när bilen står på blankis. Ska skotta bort snövallen framför den och leta rätt på sand. Tungt arbete väntar där.

Bussarna har i alla fall börjat gå med oregelbundenhet. Pendeltågen är försenade.
Syrran har tagit flyget till Moskva och jag väntar på leverans av min nya soffa.
Kommer hon fram? Kommer min soffa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.