Lön, lån och liv!

Kors i taket! Jag sitter i köket och betalar räkningar med ett leende! Jag har fått lön. Och lån. Tänk vad bra det kan kännas att ha skulder på flera hundratusen och ändå vara glad! Hellre skaffa sig skulder för att täppa till i hålen, än att inte ha ett öre. Jag fattar precis hur det kan vara att ta ett lån för att ha råd till det som känns viktigt för en. Och då menar jag inte för att leva ett liv i lyx. Bara för att leva hyfsat rofyllt. Och så visst förstår jag att det vore ju bäst att vara skuldfri och ha pengar på banken ändå. Jag tänker att nu ska jag sluta ta fler lån. Amortera så jag kan bli skuldfri i åttioårsåldern ungefär då… Ha ha… det är ju inte särskilt upplyftande. Men jag oroar mig inte för det idag. Jag ska betala min restskatt och min kurs. Och jobba. Det är det viktigaste för mig nu. Börja se en hel vecka framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.