Smile!

Igår såg jag delar av filmen Moderna Tider och den slutar så vackert, se själv på klippet, om du har glömt bort det.
Idag såg jag mitt lilla barnbarn och när jag ser henne ler jag lätt, så lätt. Hur charmiga är inte små barn! Det är kontakt med ljud. Kontakt med smekningar. Kontakt med ögonen. Kontakt med tonfallen. Här och nu.
Smile!
När det lilla barnet möter en värld av leende människor som är där och närvarande händer något. Med leendet bekräftar vi varandra, naturen är smart inrättad. DU är värdefull. DU är viktig. DU är älskad. Och jag vet att JAG är viktig, JAG är värdefull och värd att älskas.
Att komma ihåg det till möten med andra, kan göra världens skillnad.
Hur kan jag visa att DU också är värdefull, viktig och älskad? Jag behöver känna det i mig själv. Annars är det svårt.
Smile!
Käraste lilla gull, kisse och jag. Från min lilla värld ut i den stora.
Smile!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.