Den dag du gav oss, Gud, är gången…

.. och imorgon väntar en arbetsvecka igen efter ett fint, snöigt sportlov. Jag har åkt skidor för första gången på länge. Japp! Veckan började med förkylning som höll mig inne halva veckan. Då passade det så bra att jobba med denna hemsidan. Och nu när jag mår bra igen, då är jag så intensivt upptagen med att gå in och ändra i texter och lägga till här och var. Nu har sonen åkt till Göteborg och alla bilderna till blått bandarkivet får vänta på en lösning tills han kommer hem igen – kanske med en bra idé till detta. Jag får ha tålamod och vila mig från hemsidans ”Allt klart nu”. Jag ser hela tiden nya texter som jag vill ändra på. En annan dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.