Glass?

Bäst att stanna inne en dag till. Vila. Öva mig på att äta igen. Känna julstämning? Njä… Inte just än. Jag skulle ha julbakat den här helgen, men jag känner inte för det. Inte konstigt alls. Planer kommer och går.
På tv:n finns massor av kanaler åtkomliga upptäckte jag igår av en tillfällighet. Inte för att jag bryr mig särskilt mycket, men något avsnitt av någon komedi lättar upp emellanåt. Jag blir inte särskilt berörd bara, det känns som om jag redan sett allt.
En långfilm som jag hade spelat in för några veckor sedan berörde däremot. ”Huset på Tara Road.” Fin stämning och så slutade den bra, trots skilsmässa och dödsfall.
Jag har börjat sortera och slänga i högarna av papper och tidningar på köksbordet. Tvättat lite. Packningen från senaste danmarksresan är ännu inte tömd. Annat har varit i fokus.
Men det enda jag önskar och har lust till just nu är faktiskt glass. En god gräddglass med krossad choklad i. Eller en Rocky road. Eller en smaskig pistage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.