Lila.

Inte är jag förtjust i att handla. Ändå behöver jag det ibland. Idag var jag på jakt efter en ny vinterjacka. Min gamla är trasig. Först var jag i nya köpcentret Port 73. Där hittade jag modellen, men den fanns bara i svart i min storlek. Jag är så trött på svart. En snäll expedit hjälpte mig få en jacka undanlagd i en annan affär, i ett annat köpcenter, Sickla. Det var bara att köra dit och se det som en utflykt i shoppingvärlden. Jag var inte ensam där, kan jag säga. Hur många bilar som helst. Hur mycket folk som helst. Men jag fick tag på en lila jacka, en lila fleece och ett par svarta handskar. Fint, nu kan vintern komma!
Lila eller rött förresten? Det var inte lätt att bestämma färg. Jag vill egentligen ha båda. Min nästa vinterjacka får bli röd. Eller gladgrön. Varför inte ha två jackor att välja på? Eller tre? Hm… ja, varför inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.