Fint.

beskrivning

Fin bild på huset och vindflöjeln. En härlig dag i mitt hus.
Nu förstår jag plötsligt varför bilderna lägger sig mitt i bildprogrammet. Kamerans datum står inställt på mars 2008. Jag fick nog tillbaka en bättre begagnad kamera i garantireparationen sist. Den är inte som min gamla kamera i inställningarna. Och inte heller lika repig. Allt fungerar som vore den ny. Eller från 2008. Himla bra reparation då.

2 svar på ”Fint.

  1. Härligt att du är ute i ditt fina hus och kan ha det bra. Fin extrakatt du skaffat också….;-)

  2. Jag skrev lite otydligt där, det var en fin dag där förra veckan. Nu är jag i grottekvarnen igen. Men visst har jag det bra i mitt hus när jag är där. Extrakatten kom från villan vi bodde i förut. Kunde inte lämna kvar den där. Katter har man ju ansvar för, eller hur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.