Mycket läsning.

Nu är jag hemma igen, efter en kväll på föredrag i stan på GestaltAkademin.
Jannis Missios, barnpsykiater och gestaltterapeut pratade om kärlek. Vad är kärlek? och Vad är missförstånd om kärlek? Det var spännande att vara där tillsammans med så många gestaltare. Dessutom hade nya utgåvan av Inspirationsguiden kommit och en nyutkommen bok ”Gestalt at Work” av gestaltterapeuten Séan Gaffney. Jag fick med båda hem. Nu har jag läsning lång tid framöver. Dessutom har jag Staffes bok ”Det brinner en eld” och ”Creative process in gestalt therapy” av Joseph Zinker i bokhögen. Jag får nästan sätta upp en skylt på dörren: ”Var god stör ej, Läsning pågår.” Men jag sätter hellre upp skylten: ”Läsning pågår. Var god stör!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.