Att jobba efter en viss ordning…

Nu är jag inne i renoveringsköret igen. Jag målar och spacklar och slipar. Rensar mellan golvbrädor. Skriver listor med ordning att jobba i, drömmer om hur fint det kommer bli, lyssnar på musik, dricker lite gin. Längtar efter kärleken. Mejlar lite. Bloggar. Läser. Och sen märker jag att ingenting blir gjort av alla mina planer och så får jag ta nya tag. Jag har väldigt lite lust att jobba med renoveringstapeten till exempel. Det hade varit enklare om någon var här och kunde hjälpa till med den. Nu tar det emot att börja och då stoppar det upp. Då vilar jag och gör annat. Tapeten ligger på golvet klar att mätas ut. Jag behöver hitta rätt verktyg till det. Och hitta energin. Jag vill bara smita och göra roligare saker nu. Men tänk vad skönt jag kommer tycka att det är när tapeten är uppsatt! Gör det! Sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.