Strängt stängt?

Ska jag verkligen behöva ta upp köksdörren från källaren? Tre dörrar som öppnas mot varandra i änden av hallen tar plats, därför tog jag bort den ena dörren när jag flyttade in för fem år sedan. Men jag behöver nog tänka om; jag har fått en mat-tjuv i huset.
Så fort jag lämnar köket, tar han en lov runt alla köksbänkar och ser vad som finns att äta. Att det ligger något i slasken generar honom inte. Att putta ner askar, som kan ha ett ätbart innehåll, ner på golvet är inte heller fel. Jag säger ifrån och blir sur. Men vad hjälper det? Han gör vad som helst för att få tag på något ätbart. En riktig jägare. Min katt!

2 svar på ”Strängt stängt?

  1. Plutt-snutten!! Gör du som jag: ger två rejälare mål mat om dagen? Kanske då att det skulle passa just din katt bättre med mindre men flera små måltider utspritt över dagen? Så att han alltid har något i sin skål? Iaf att det aldrig är långt mellan måltiderna… /A.

  2. Tack för rådet. Får se vad veterinären säger. Vi ska dit ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.