Rumi säger:

Rumi säger idag på facebook: “The closer I get, the more I see how far I am.”

Citatet går rätt in i mig. Precis så är det just nu.
Idag kryper jag ner under täcket och vill bara gömma mig, innan jag sen går upp och tar nya tag igen.
Jag hoppas att en dag finna väg till närhet, utan att känna mig lämnad miljoners miljoner mil bort. Att jag kan stanna i kontakt. Att du kan stanna i kontakt. Jag är här. Finns du där någonstans i världen? Kommer vi hitta varandra? Kommer jag någonsin våga bli kär igen? Jag vet inte. Först måste jag nog möta dig, innan jag vet. Och, som nu, möta mig själv, precis som jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.