Nytt!

Idag skiner solen både ute och inne. Tuva ler.

Jag ska gå till sjukgymnasten på en förmiddagskonsultation. Axeln tejpade han sist och den har faktiskt blivit något bättre. Men jag har mera ont när jag går. Aj! Ryggen är sämre igen och jag ska in på magnetröntgen endera dagen. Vet inte hur lång tid det kan dröja. Det var inte så här hösten skulle starta. Inte alls. Men så är det. Bara att vara i det.
Ikväll börjar kursen i tai qi och qi gong. Båda blandat. Jag går dit och testar om det kan vara något för mig.

Till helgen går flyttlasset helt och hållet. Just nu är det som ett varken eller-boende. Familjen bor både här och där. Jag behöver ha tålmod och inser att jag kommer ha en lång konvalecens med ryggen. Jag gillar ju långsamheten. Den får jag säkert användning för. Ta små steg i taget. 646 steg ungefär. Goda steg. Roliga steg. Och några jobbiga steg med. Förändringar är inte alltid lätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.