Klar med garderoben…

Vad roligt det känns att äntligen kunna packa upp mina påsar och lådor med tyger, färger och pysselmaterial. En del är återseendets glädje. Annat ger idéer till att sy och pyssla. Min nya garderob rymmer mycket. Och så slänger jag en massa, t ex gamla tyger som jag inte ser någon framtid med. Men jag ska ringa till Ikea och klaga idag. Jag ska aldrig köpa en sån garderob mer. På bilderna i broschyren står två stycken helt avslappnat och bygger den på höjden. I själva verket behövdes det att vara tre varav minst två som har styrka att hålla i delarna så att de inte faller. En stödmoj under bottenplattan lossnade och kommer aldrig att kunna sättas dit igen. Och handtagen är inte i samma nivå med varandra även om jag justerar dörrarna. Hålet, där en lampa kan sitta är taffligt igenproppat av en plastkåpa med självhäftande plast. Men på bilderna är det en jättesnygg garderob. I det stora hela är det en fin möbel som både kommer att pryda sin plats och vara ändamålsenlig, hoppas jag. Även utan sitt ena stödben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.