Noll koll.

Just nu har jag ingen koll över min tillvaro. Ryggskottet ställer verkligen till det för mig på jobbet. Att inte orka, att inte kunna göra det jag vill, är verkligen trist.
Steg för steg får jag ta tag i allt som fattas mig.
Jag, som brukar ha kontroll, har tappat den. Och det behöver ju inte vara dåligt. Kanske kan jag ha det bra med att släppa tanken på kontroll. Just nu är det så här jag har det i alla fall. Enkelt att säga. Och inte så mycket att göra åt det mer än att gå till olika ställen och få den hjälp jag behöver och ta hand om mig, med andra ord. Precis så.

2 svar på ”Noll koll.

  1. Hej!
    Skulle gärna vilja ha kontakt med dig ang selektiv mutism och ev behandling.
    MVH Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.