Ångesten stiger när myrorna tar över….

Myrorna har flyttat och bytt vägg så att säga. Nu är de runt hörnet, under köksfönstret mot altanen till istället. De kommer in med genom springor runt fönstret. Jag blir galen och ringer ”råttkontoret” dvs Anticimex igen. Jag läser om myror och undrar om det ändå kan vara hästmyror som har tagit över huset. I så fall är det väl bara rivning av väggar för att komma åt murket virke, som återstår. Jag tror inte på giftvattnet som Anticimex kommer med. Jag känner mig så liten och ensam med det här. Det finns ingen riddare/god fe som kommer och räddar mig. Ingen hjälte/hjältinna. Ingen. Det är helt klart inte spänningen i tillvaron jag saknar, utan lugnet. Lugnet och ron. Harmonin. Balansen. Samspelet. Jag ber: Gode Gud, hjälp mig att klara av det här med!  

4 svar på ”Ångesten stiger när myrorna tar över….

 1. Hej,
  har fått rödmyror som springer upp och ned för tegelväggen.Dom vill springa in
  genom köksdörren. Har sett några på golvet inomhus…..
  Hur har det gått för dig?
  Anticimes skall ringa mig om några dagar.

 2. De sa: ”leta efter en myrstack.” Jag hittade ingen.
  De sa: ”nu är de borta.” Det var de inte. Anticimex har fått komma varje vecka. Myrorna byter boplats i grunden.
  De sa: ”Lägg ut en dosa inne, så kryper de in där.” Jag har inte sett en enda myra i närheten av dosan.
  Jag såg ett tips om att lägga ut kanel, så väjer myrorna. Jag vet inte hur det har gått. Jag är inte där just nu. Jag pepprade myrorna till sist med myrpulver, då var de borta längre än med Anticimex sprutvätska. USCH för rödmyror där jag bor!!! Hoppas du får bort dem!

 3. Jag undrar om det inte är hästmyror jag fått. Då dom kommit in i ett sovrum går längs taklisten och nedför väggen.Småskräp finns på golvet efter dom.Lite småsmulor av trä och annat.
  Är det ngn skillnad mellan dom utformningsmässigt, vet du? Förutom att hästmyran är lite större.
  Annika

 4. Alltså va… jag är ingen myrexpert… men hästmyror är jättestora. De förstör virket i huset. De måste du genast få bort i så fall. Rödmyror flyttar om sågspån så att de får plats med sitt bo. Ring genast anticimex. Gratis för dig om du har husförsäkring. ”Mina” myror försvann till sist. Jag har täppt för ingångar till grunden nu. Det visar sig nästa vår om giftet har hjälpt. Hoppas du får ordning på plågan snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.