planer…

Egentligen skulle jag ha gått till kyrkan och sjungit lite idag på Kristi Himmelfärdssdag. Men jag ändrar den planen. Ibland blir det så. Att ha en plan kan vara bra att ha oftast. Så är det med att göra klart väggen. Och att avsluta den på ett bra sätt. Planen var att såga av en bit till spånten i hörnet. Men så blir det inte. Jag får ändra den planen med. Hur vet jag inte än. Det är bra att jag kan planera min framtid lite, för att veta ungefär åt vilket håll jag ska gå. Det ger väl en känsla av trygghet antar jag. Hade jag ingen plan alls skulle framtiden te sig väldigt oviss och ryckig antagligen. Vissa saker kan inte planeras alls, som lust och kreativitet. Men jag kan ha planen att sova hela natten. Sedan blir det ändå som det blir. Annorlunda. Jag har sovit väldigt illa i natt. Jag stannar upp lite idag igen. Jag funderar på nya planer, för väggen, för dagen, för mitt liv. Ser tillbaka med, undrar varför det inte blir som jag tänker. En del kan jag styra över, annat och andra går sina egna vägar. Så är det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.