Sortera. Slänga. Spara.

Idag var jag och hälsade på i skolan, på mitt gamla jobb. Jag hade fjärilar i magen innan. Väl där kände jag inget sånt alls. Barnen såg glada ut och det gav mig glädje. Tanken på skolan idag fick mig att börja sortera i papperskassarna jag har i arbetsrummet. Först tar jag och tömmer dem och sorterar i högar. Första steget till ordning. En del kan jag slänga direkt. Annat får jag gå igenom hög för hög och dela upp igen. Jag har börjat i alla fall. Ska bli klar med. I morgon får jag besök och jag har bestämt att i alla mina rum som jag använder ska inte finnas dessa högar. Rent. Snyggt. Allt på rätt ställe. Enkelt. Så vill jag ha det. Ibland blir det som jag vill och ibland inte…  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.