Kom ihåg!

Jag bloggar på Elevhälsan.se också.
Jag tycker det är kul att känna en idé till blogg vakna, ibland kan jag ta tag i en ände som plötsligt bara finns där, ibland får några ord ligga och vänta på bättre tider och inspiration.
Så är det med dikter också har jag märkt. En del dikter bara kommer, andra får ligga och vänta på att formas om och bearbetas eller mogna. Några dikter är bara för mig och några kan jag lägga ut på hemsidan.
Ibland sparar jag ord, som kan bli till frön som gror så småningom. Just de här orden sparade jag i ett utkast till blogg. Nu finns de omskrivna på elevhälsans blogg. Jag önskar det var jag som sa dem först, men det är någon annan, för mig okänd stjärna, som kom på dem:

Glädje som grund
Ordning som stöd
Kunskap som mål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.