bio och bok

Jag var på bio igår och såg Mission Impossible. Den var jättebra. Och när jag gillar en actionfilm, så gör jag verkligen det. Där fanns många detaljer att lägga märke till som var roliga. En var att ha ett kors som detonator i Vatikanen. Smart grepp att ha så mycket romantik med i filmen med. Och är inte den här filmen en verklighetsflykt, så vad är det då? Och sen snabbt tillbaka till verkligheten. Njuta av sommarkvällsvärmen i stan. Köpa pocketbok i pocketbokaffären på centralen. Åka hem läsande min nya bok Skymningsbarn av Torey Hayden. Höra sin gnällande katt jama. Leka med honom. Se mera tv-romantik. Äta och dricka lite vin. Längta efter kärleken. Sucka! Somna okysst. Ingen dramatik alls med andra ord. Tja, det kan väl också vara skönt med lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.