Trött på svart!

Jag är så trött på svart just nu. Och nu står jag inte ut med det. Jag vill ha BLOMMOR! Och FÄRGER! Och VÅR! Och hör sen!
Jag börjar storstäda idag. Det blir inte klart på en dag eller två. Jag har all tid i världen på mig att städa. Har inte så mycket annat för mig. Det viktigaste har jag fixat nu. BLOMMIGA GARDINER från mitt förra liv. I vardagsrummet är det björklöv med blommande hängen på. I sovrummet sommarblommor på vit bakgrund. I köket står en kruka med mörkröd bellis, tusensköna. Har min tusensköna på balkongen klarat vintern? Antagligen inte. Jag ska ordna en ny. Nytt till en ny vår. Så det så!
Så Dana, städa klart nu. Orka gör något. Sorgerna finns där. Och jag vill betvinga dem bort ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.