Ja ha, en sån kväll.

Det är ingen vidare bra kväll för mig. Jag sover och sover och har hosta och ont. Måste nog beställa tid hos doktorn igen. Undrar om jag kommer orka åka till Norrland på sportlovet? Just idag känns det inte så. Ju närmare lovet kommer desto osäkrare blir jag. Att köra upp ensam och komma till ett vinterkallt hus känns inte lockande. Och att vara orolig för om rören har frusit, att öppna systemen för några dagar där, är det värt besväret? Å, så jag våndas!
Idag lyxade jag till mig med några liljor. På facebook, denna förunderliga anordning, finns en spåkula, som tyckte jag skulle ha blommor till glädje och healing. Javisst. Tänk att en påhittad spåkula behöver tipsa mig om det. Vad i hela friden är det som hindrar mig från att köpa blommor till mig själv när jag vill? Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.