Fredagsnatt….

Jag städar… och sorterar papper… slänger papper och min fina, fast kliiga kofta som min brors före detta fru stickade åt mig för jättelänge sedan. Det gäller att vara osentimental nu, för jag vill absolut inte ha kvar allt mer. Bort med det gamla, trista som jag inte har behov av! Bara bort me´t! Och så sortera i högar först så att det som hör ihop, kommer i samma högar. Det är början till en ordning. Och så lyssnar jag till internetradio, dansktop, som inte är danskt enbart, utan svenskt och tyskt med. Dock inget engelsk! Och jag har inte råd att åka till Köpenhamn. Så är det bara. Tråkigt! Vad finns att glädjas åt då??? Tja… Tårtkalas – om det finns kvar någon tårta dagen efter då. Lördagkväll och veckans whiskey! Och så…. hm…. äta sött och dricka lite… vilka glädjeämnen… ha ha… Det får räcka så tror jag.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.