Lördagsjobb!

Idag skiner solen igen. Skönt! Jag har funderat lite på solen och ser solstrålar som lyser till mig från andra. Det är som skiftande ljus i mitt liv från olika håll. Jag kan inte påstå att jag är ett ljus för andra just nu. Jag lyser bara med ett litet, lite flackande ljus som inte når så långt kanske, men det finns där. Jag kan se det. Jag ska fortsätta att måla, en vägg och golvlister. Väggen blir… lejongul. Jag vill ha ett rum som lyser upp och som jag blir glad av. Det får gärna lysa som guld därinne. Långväggen mot grannen vill jag klä med vitlaserat råspontat trä. Hoppas att min vision om det går att genomföra. Det kanske kan hjälpa mot lyhördheten i lägenheten tänkte jag. Det ska bli mitt nästa projekt där, när tre väggar är klara och jag kan flytta in saker dit. I morgon kommer Leif, Astrid, Erik och kanske Mikael och hjälper mig att bli mer klar. Jag har börjat skrika på hjälp nu. Nå, skrika är väl att ta i… Men be om hjälp mer på allvar menar jag. Så.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.